Štandardy manažérskych kompetencií - Tuma, Miroslav
Riadenie podnikov a transformačné zmeny. Základný profil manažéra a požiadavky na manažérske kompetencie. Základné smery pri formulovaní manažérskych kompetencií v USA a v štátoch Európskej únie. Základná filozofia britských manažérskych kompetencií. Inšpiračné príklady.