Zmeny v japonskom manažmente zamestnanosti - Vetráková, Milota
Japonský model chápania firmy. Manažment ľudských zdrojov vo veľkých korporáciách. Sponzorský, pretekársky a turnajový model povýšenia pracovníkov. Manažment zamestnanosti v Japonsku. Strom kariéry.