Odlíšenie pomocou loga - Rážová, Milena
Vývoj čokoládovní Figaro po roku 1989. Nový dizajn a nové logo spoločnosti Jacobs Suchard Figaro. Sponzoring Opery SND a finančná podpora kultúrno-vzdelávacích podujatí. Súťaže uskutočnené Figarom v minulom a tomto roku.