Profesionálnym rečníkom stručne a jasne ako ešte lepšie uspejete so svojimi prejavmi - Maess, Thomas
Typy pre rukopis prejavu. Dobrý rukopis prispieva k výrečnosti. Dobrý začiatok prejavu - okamžite pomôže získať poslucháčov. Jadro prejavu musí byť zrozumiteľné a presvedčivé.