Nechajte mi odkaz prosím... - Szarková, Miroslava, 1951-
Základné pravidlá pri komunikácii s odkazovačom. Výhody správneho použitia štandardného komunikačného vzorca. Dôsledky nesprávneho použitia štandardného komunikačného vzorca.