Čaro efektívnosti organizácie práce - Lipták, František
Vymedzenie základných pojmov organizácia a organizovanie. Podstata, fungovanie a dosahovanie cieľa v čase a priestore. Hodnotenie procesu efektívnosti organizácie práce.