Vstup do problematiky - Čavojský, Jozef
Význam cenovej problematiky v podmienkach stavebnej výroby. Perspektívne cesty v cenotvorbe. Výber metódy, systémového prístupu k vlastnej cenotvorbe je limitovaný daným legislatívnym rámcom a dostupnými ekonomicko-technickými informáciami.