Konfliktné ciele personálneho manažmentu - Tuma, Miroslav
Personálny manažment a jeho snaha o vytvorenie štruktúrovanej koncepcie riadenia ľudských zdrojov systémovým spôsobom. Reštrukturalizácia priemyslu a nutnosť rekvalifikácie pracovníkov. Smerovanie súčasného manažmentu.