Pozor, ochorie raz každý z nás paradoxy politických rozhodnutí o spôsobe financovania slovenského zdravotníctva - Kleskeň, Peter
Chyby vo financovaní zdravotníctva po roku 1989 : Premena anonymného financovania zdravotníctva na zdravotný poisťovací systém. Odmietanie štátnych dotácií zdravotníctvu. Snaha prispôsobiť slovenské zdravotníctvo podľa vzoru vyspelých krajín. Zmluva pacienta s lekárom. Neplnenie programového vyhlásenia o pripoistení. Nekvalitná nemocničná strava. Riešenie problému financovania zdravotníctva.