Štátny fond ŽP SR - doplnkový zdroj financovania - Mertus, Pavol
Štátny fond životného prostredia SR je doplnkovým zdrojom prostriedkov na realizáciu ekologických aktivít. Kritériá a podmienky pridelenia dotácie. Forma nenávratného a návratného poskytovania prostriedkov zo Štátneho fondu životného prostredia SR - v budúcnosti len forma návratného financovania.