Čína môže v roku 2020 patriť medzi tri najsilnejšie ekonomické mocnosti sveta - Sherzad, Abdullah Jan
Hospodársky vývoj Číny. Perspektíva čínskeho vývoja do roku 2020. Zvyšovanie priemyselnej výroby. Vládne opatrenia na stimuláciu hospodárstva. Rast počtu nezamestnaných ako vážny problém Číny. Diferenciácia obyvateľstva na bohatú a chudobnú vrstvu. Nízka gramotnosť obyvateľstva.