Mastering Management. 16
Schopnosti potrebné na efektívne riadenie ľudských zdrojov. Riadenie zmien v podnikaní. Rozdiel medzi strategickými a prevádzkovými rozhovormi. Výhody malých firiem oproti korporáciám.