Pozícia personálneho manažéra (ako ju vytvoriť a posilniť?) - Tuma, Miroslav
Vzdelávanie a ekonomika v konkurencii súčasného trhu. Nevyhnutnosť zvyšovať kvalifikáciu a finančný dopad na firmu. Príznaky naliehavosti rozvoja znalostí podľa D. H. Smitha. Stratégia rozvoja tvorivého riadiaceho subjektu. Ciele personálneho útvaru. Rozvoj energie zamestnancov.