Elektronický obchod sa v SR sústredí na medzipodnikovú úroveň - Andacký, Jozef
Využitie technológií elektronického obchodovania najmä na medzipodnikovej úrovni (e-biznis). E-biznis umožňuje zlepšovať medzipodnikovú komunikáciu, prepájať podnikové informačné systémy, zefektívňovať dodávateľsko-odberateľské vzťahy. Skúsenosti zo sveta. Uplatnenie e-biznisu v špecifických podmienkach Slovenska.