Restrukturalizace? Reengineering? Transformace? - Hartl, Pavel
Vymedzenie pojmu reštrukturalizácia podľa hĺbky požadovaných zmien. Ciele reštrukturalizácie. Reštrukturalizácia a reengineering. Riadenie zmien pomocou transformácie. Ciele, metódy a manažéri.