Podnikateľská etika v medzinárodných dimenziách - Dudinská, Elvíra
Multinacionálne korporácie ako brzda kvalifikačného rozvoja pracovníkov. Problémy podnikania v krajinách Tretieho sveta. Morálne normy aplikované pri podnikaní v medzinárodných dimenziách.