Zákazník hlavnou postavou na scéne - Slovák, Marián
Generálny riaditeľ Ing. Marián Slovák predstavuje novú spoločnosť. AssiDomän Packaging - jedna z vedúcich európskych spoločností vo výrobe obalového papiera, vlnitej lepenky, atď. Hlavný význam transformácie JCP Štúrovo, a.s. Organizačné zmeny po prechode na nového vlastníka firmy. Štyri divízie a ich výrobné programy. Orientácia na vývoz. Obchodné aktivity firmy. Dôraz na certifikáciu pri riadení kvality a starostlivosť o životné prostredie. Príprava pracovníkov podľa know how švédskej firmy.