Investične náročný rozvoj - cesta k úspechu - Ľach, Michal
O hlavných cieľoch, výsledkoch a rozvojových smeroch a.s. Chemosvit hovorí generálny riaditeľ M. Ľach, prezident AZZZ. Zapájanie firmy do zahraničnoobchodných väzieb. Vstup firmy na zahraničné trhy. Hodnotenie špičkovej technológie pri porovnaní s konkurenciou. Riešenie organizačnej úrovne. Certifikácia riadiacich procesov. Problematika životného prostredia. Hlavné aktivity AZZZ pri podpore podnikateľského prostredia.