Štíhlá výroba a logistika - Kubát, Jiří
Podniková filozofia "lean" /štíhly/. Pôvod a ciele štíhlej výroby. Realizácia myšlienok štíhlej výroby na príklade automobilového priemyslu. Úloha logistiky v koncepte štíhlej výroby.