Nákladový model distribuce - Lenort, Radim
Distribúcia hotových výrobkov od výrobcu k spotrebiteľovi ako zložitý systém fyzických a informačných činností. Model distribučného systému, jeho predpoklady. Stanovenie jednotlivých položiek nákladov distribučného systému. Racionalizácia existujúceho distribučného systému a projektovanie nového distribučného systému.