Sociálna situácia nemá byť prekážkou vzdelania možnosti a podmienky multizdrojového financovania vysokých škôl - Straka, Pavel
Marketing vysokých škôl zameraný na získavanie financií. Zmeny vo financovaní školstva v súvislosti s prechodom na nové rozpočtové pravidlá. Pozícia neziskových organizácií v rámci štátnych orgánov. Prognóza transformácie školstva do roku 2000.