Pobaltí - nikoli na okraji
Vzťahy EÚ a pobaltských štátov. Bezpečnosť v Pobaltí. Ruský postoj k baltskému regiónu. Základné ekonomické ukazovatele Estónska, Litvy a Lotyšska. Hospodársky vývoj v pobaltských republikách a obchod Českej republiky s týmito štátmi.