Kapesní atlas obchodníka: Švýcarsko - Kotápišová, Lada
Základné demografické údaje Švajčiarska. Členstvo Švajčiarska v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Švajčiarska.