Distribuční strategie podniku - Smrčka, Jaroslav
Alternatívy distribučných článkov a ich možné kombinácie. Faktory vplývajúce na rozhodovanie o distribučných kanáloch. Distribučná stratégia a intenzita distribúcie. Kategórie intenzity distribúcie.