K některým aspektům daňových reforem ve střední a východní Evropě - Vítek, Leoš
K problému daňových reforiem v európskych tranzitívnych ekonomikách sa v októbri 1997 v Záhrebe konalo sympózium. Skúsenosti s daňovými reformami. Problémy nových daňových systémov. Daňové zvýhodnenie zahraničných investorov. Ekologické dane. Daň z pridanej hodnoty. Daňový kódex.