Úrokový a kapitálový výnos dluhopisů - Jílek, Josef
V určitých prípadoch je potrebné rozlišovať u dlhopisov úrokový a kapitálový výnos z držania dlhopisov. Úroková a kapitálová výnosnosť akcií. Úrokový a kapitálový výnos dlhopisov (bezkupónové dlhopisy, dlhopisy s pevným kupónom).