Regionalizace hrubého domácího produktu v České republice - Chlad, Miloslav
Chápanie regionalizácie národohospodárskych agregátov a nutnosť prispôsobenia sa pravidlám Európskej únie. Ciele regionálnej štatistiky. Regionálna dimenzia štatistiky. Regionálne členenie krajín strednej a východnej Európy k štatistickým účelom. Územné členenie v Českej republike. Regionalizácia hrubého domáceho produktu a jej súčasné možnosti. Použité metódy pre regionalizáciu hrubého domáceho produktu.