Náklady a výnosy finančného leasingu u prenajímateľa - Suhányiová, Alžbeta
Investičné náklady predmetu leasingu. Obstarávanie majetku určeného na finančný leasing. Odpisy predmetu leasingu. Postup prenajímateľa pri odpisovaní. Odpisové skupiny. Výnosy z finančného leasingu.