Levitex sa po dvoch ziskových rokoch dostal do straty - Vašina, Peter
Hospodárenie Levitexu, a.s. Levice v r. 1997 (Levitex - výrobca tkanín a pracovných odevov). Príčiny nepriaznivého hospodárskeho výsledku. Prvých päť mesiacov r. 1998 zaznamenal Levitex zisk. Základ výroby podniku. Problémy s konkurenciou, Levitex žiada ochranu trhu pred dovozom. Priemerná mzda pracovníkov.