Nealkoholické nápoje a slovenský trh - Hinková-Dibarborová, Andrea
Slovenský trh s nealkoholickými nápojmi. Druhy nealkoholických nápojov. Charakteristika limonád, štiav a džúsov z hľadiska ich zloženia. Neúmerný dovoz nealkoholických nápojov zo zahraničia. Predaj a spotreba nealkoholických nápojov na Slovensku spolu, podľa druhu nápoja, príchutí a balenia. Porovnanie spotreby nealkoholických nápojov na Slovensku a v Európe.