Slovenská štátna štatistika pokračuje v transformácii - Krištofič, Milutín
Transformácia štatistického informačného systému iniciovaná integračným procesom Slovenskej republiky do Európskej únie. Požiadavky Európskej komisie na členské štáty Európskej únie na štatistické informácie. Nová organizácia štatistického informačného systému.