Viete, čo je kyselka? No predsa minerálka! - Krajmerová, Eva
Skutočná spotreba minerálnych vôd na Slovensku iná ako v štatistike. Odborná a obchodná definícia minerálnej vody. Hlavné dôvody nadmerného dovozu minerálnych vôd zo zahraničia. Potreba zlepšenia postavenia slovenských minerálok na trhu namiesto snahy o vývoz.