Teritoriální informace: Rusko
Základné ekonomické informácie o ďalších regiónoch Sibírskej dohody : oblasti Kemerovská, Novosibírska, Irkutská, Čitská a autonómne okruhy Chantymansijský, Jamalskoneský, Evenský, Usť-Ordinskoburjatský a Aginskoburjatský.