Kapesní atlas obchodníka: Francie - Kotápišová, Lada
Základné demografické údaje Francúzska. Členstvo Francúzska v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Francúzska.