Orientace na stranu nabídky Ekonomické teorie - Straka, Ivo
P. C. Roberts a koncepcia ekonómie strany ponuky. Ekonómia strany ponuky ako negácia keynesiánskej filozofie. Vzťah daní a produktu. Lafferova krivka.