J. Foltín: Boom vo výstavbe diaľnic sa absolútne neprejavil v odbyte domácich stavebných strojov - Švec, Peter
Novú vládu, ktorá vzíde z parlamentných volieb, očakáva zavedenie nepopulárnych opatrení na zmiernenie vysokého zahraničnoobchodného schodku. Nevyhnutnosť redukcie rozpočtových výdavkov. Zahraničnoobchodná bilancia SR. Potreba reštrukturalizácie priemyslu. Predpokladaný vývoj schodku obchodnej bilancie.