Podpora rastu exportnej výkonnosti - základ hospodárskej stratégie transformácie slovenskej ekonomiky - Baláž, Peter
Katedra medzinárodného obchodu Obchodnej fakulty na EU v Bratislave organizovala medzinárodný seminár na tému "Podpora rastu exportnej výkonnosti ako základu hospodárskej stratégie transformácie našej ekonomiky." Na konferencii boli prezentované názory odborníkov z ČR, SR a USA.