Duševné vlastníctvo a vlastnícke právo - Vojčík, Peter
Duševné vlastníctvo z hľadiska právnej povahy a podstaty. Spoločné a odlišné znaky hmotného a duševného vlastníctva. Návrh na zakotvenie ochrany duševného vlastníctva v legislatíve.