Pojem, funkcie a pramene zmenkového práva - Cirák, Ján
Vymedzenie pojmu, funkcie a prameňov zmenkového práva. Predmet zmenkového práva - zmenka. Význam zmenkového práva. Úprava zmenkového práva v zmenkovom a šekovom zákone č. 191/1950 Zb.