Stav a rozvoj kapacitnej základne cestovného ruchu na Slovensku - Sniščák, Vincent
Analýza stavu kapacitnej základne podstatnej časti zariadení produkujúcich služby cestovného ruchu v podmienkach transformujúcej sa ekonomiky. Vnútorná štruktúrna nevyváženosť kapacitnej základne. Zaostávanie technickej vybavenosti za bežným štandardom. Privatizácia kapacitnej základne cestovného ruchu.