Hospodárske riziko v cestovnom ruchu - Michník, Ľubomír
Podstata rizika v cestovnom ruchu. Tri druhy rizík v cestovnom ruchu. Riadenie rizík. Analýza rizík, ich identifikácia a kvantifikácia. Hodnotenie rizika a jeho únosnosť. Manažéri rizík.