Psychológia predaja v cestovnej kancelárii
Kúpne správanie spotrebiteľa je ovplyvňované mnohými faktormi vrátane psychologickými. Dôležitosť prvého dojmu. Kontakt so zákazníkom. Predajný rozhovor. Uspokojenie zákazníka.