Pod kůží atrakcí - Klíma, Vlastimil
Novinky na veľtrhu finančníctva Fibex '98 v Brne: znovuzrodenie peňažného družstevníctva, phonebanking, Internetbanking. Nová elektronická banka Expandia a jej projekt komunikácie klienta s bankou pomocou elektronického kľúča. Finančné transakcie prostredníctvom Internetu. Bezpečnosť elektronického kľúča. Prenosný bankový terminál Golem. Nový bankomat z produkcie firmy Digital. Elektronické peňaženky.