Deficit Všeobecnej zdravotnej poisťovne sa vlani oficiálne viac ako zdvojnásobil - Velecký, Milan
Z obsahu: Náklady na podpory v nezamestnanosti prevýšili výdavky na tvorbu pracovných miest. Príjmy Sociálnej poisťovne klesli aj v dôsledku zákona o revitalizácii.