Manažerská revoluce ekonomické teorie - Šmejkal, Miroslav
Zmeny vo vyspelých ekonomikách po prvej a druhej svetovej vojne a teória transformácie vlastníckeho kapitalizmu. Podstata teórie manažérskej revolúcie. Dôsledky koncentrácie výroby a kapitálu. Účinky rozptýleného vlastníctva. Kontrola nad podnikmi.