K prioritám úverových programov Eximbanky SR patrí odvetvie strojárstva a teritórium Ruskej federácie - Švec, Peter
Exportné úvery poskytované slovenským podnikateľským subjektom v r. 1998 Eximbankou SR. Väčšina už poskytnutých úverov smerovala do oblasti strojárstva (60 perc.), 10 perc. do stavebníctva, 10 perc. do chemického priemyslu a zvyšok do ostatných odvetví. Zmluvy o refinancovaní s komerčnými bankami. Potreba novelizácie zákona o Eximbanke.