Proužku, otřes se! úvod do WWW reklamy - Dvořáček, Martin
Poskytovatelia obsahu (content providers) na Internete a ich získavanie finančných prostriedkov na stavbu www stránok - predplatné na web alebo reklama. Hlavné dôvody prečo je potrebné zisťovať návštevnosť jednotlivých www stránok. Snaha českej Asociácie poskytovateľov obsahu (APO) o štandardizáciu pojmov v oblasti internetovej reklamy. Krátka terminológia webovej reklamy podľa APO. Reklamné prúžky a filtrovanie reklamy.