K pojmu predlženie podnikateľa po účinnosti zákona č. 12/1998 Z.z., ... - Šatka, Štefan
Po viacerých desaťročiach náš právny poriadok znova upravil inštitúty konkurz a vyrovnanie zákonom č. 328/1991 Zb. Majetkové pomery podnikateľa. Vlastné imanie. Predlženie podnikateľa. Predlženie podnikateľa z hľadiska účtovníctva. Vymedzenie a kvantifikácia pojmu predlženie. Sledovanie predlženia podnikateľa. Zostavovanie účtovných závierok v súvislosti s vyhlásením konkurzu alebo vyrovnania v dôsledku predlženia podnikateľa.