Ještě jednou o faktoringu - Müllerová, Libuše
Tri základné funkcie faktoringu. Priebeh faktoringového prípadu. Príklady účtovania v podvojnom a jednoduchom účtovníctve. Výhody faktoringu pre dodávateľa.