Konkurenční doložky ve smlouvách - Pelikánová, Irena
Analýza platnosti konkurenčných doložiek v pracovných zmluvách v českej právnej praxi a teórii. Podnik a konkurenčné doložky. Zákon proti nekalej súťaži a konkurenčné doložky za prvej republiky. Konkurenčné doložky v zahraničnej právnej úprave. Konkurenčné doložky a český právny poriadok. Ochrana pre prípad porušenia zákazu konkurencie.